Tudta, hogy a konyhánk elrendezése, berendezése befolyásolja mindennapjaink hangulatát?


A konyha a lakás szíve-lelke.., ezért nem mindegy, hogy is bánunk vele!


Tudjuk, hogy sok minden zajlik egy konyhában, a közös hétköznapi étkezések, a gyerek leckeírása, a napi élmények megbeszélése, de családi viták helyszínévé is válhat.
Ugye már most átéreztük a különbséget?!

Higgye el, néha csak apróságokon múlhat, hogy milyen légkör alakul ki az ÖN konyhájában.
A tökéletes harmóniát az asztal, székek, a konyhabútor, a függöny színeinek és stílusának összehangolásával érhetjük el. Az asztalterítő, szalvéta, étkészlet és pohár mind a segítségünkre lehetnek a melegség és a tökéletes összhatás kialakításában. A meleg színek képesek erre! Egy bézs-barna kombináció megfelelő lehet erre a célra!  
Megnyitottuk az Ország egyik legszínvonalasabb, széleskörű igényt kielégítő Konyhabútor Stúdióját. Jöjjön el és nézze meg!
Konyhabútor Stúdiónkban ahol rengeteg variáció, szín és forma közül választhat, hogy az Ön konyhája is tökéletes legyen, és boldog családi pillanatoknak lehessen „szemtanúja”.
Higgye el, hogy egy jól megtervezett konyha meghozza az alaphangulatot és egy jól elkészített étellel egy pohár borral és a szépen megterített asztallal ezt még tovább fokozhatja. Egy praktikusan kialakított és funkcionális bútor mindig megkönnyíti a dolgunkat, és így marad elég időnk arra, hogy az igazán fontos dolgokkal a családunkkal foglalkozhassunk. RS Konyhabútor Stúdióban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és segítenek 3D látványban megtervezni, kialakítani konyhájának harmóniáját. 

 

 

Mi tudjuk, hogy mennyire fontos az összhang, a tartósság, a praktikusság, a szépség és végül de nem utolsósorban az ár. Akciókkal, kuponokkal és rendkívüli kedvezményekkel segítünk Önöknek hónapról hónapra, hogy megtalálják álmaik konyháját,  otthonát!
Látogasson el hozzánk még ma, hogy körbenézzen Stúdiónkban, vagy interneten készítse el térhatású ( 3D ) színes látványtervét! Bp., XIII. kerület, Reitter F. u. 62. 
http://www.rs.hu/piper/tervezo/? 
www.rs.hu