Nem is gondolnád, mennyi mindent rejt...helytakarékos konyhák

Kis lakásokban kis konyhák vannak, melyben nehéz elférni. Ha nem tudjuk legyőzni a helyproblémát, akkor „építsük be a problémát”! Ezt akár el is fogadhatjuk a kis lakások berendezésének első alapelveként. Hiszen a lakberendezés nem más, mint annak a megtanulása, hogy miként lehet egy lakás gyengeségeiből valódi erényt és szépséget varázsolni, mindemellett, hogy a megfelelő stílust is megvalósíthassuk a berendezés során.


A nagy konyhagyártók által kínált konyhabútoroknál sajnos nem mindig lehetséges a tökéletes, méretre pontosan passzoló konyhabútor megvásárlása, a hely maradéktalanul praktikus kihasználása. Többnyire szabványméretekből lehetséges az elemek összeállítása. Manapság kérhetjük lakberendező, ill. szakmailag felkészült konyhatervezésben jártas eladók segítségét, pl. az RS Konyhabútor Stúdiójában saját 3D látványtervező programmal tervezik meg az Ön álmainak konyháját!

3D látványterv

3D látványterv

3D látványtervTIPP:
Kis lakásba minőségi anyagot!
Egy 5-6 négyzetméteres konyhába négyzetméterenként kb. 2 ezer forinttal kerül többe a minőségi csempe a hagyományosnál. Padlólap esetén még kisebb az extra kiadás. Cserébe viszont hosszú évekig élvezhetjük a kreativitásunknak és ízlésünknek leginkább megfelelő otthont.


Nem is gondolnánk mennyi értékes felület, szekrény, fiók, tároló bújhat meg egy ilyen gyönyörűen kialakított bútordarabban.
Pár egyszerű mozdulattal minden gyorsan és higiénikusan elpakolható, rendszerezhető különválasztható és tárolható. Külön kiváló ötlet ha elektromos háztartási gépeinket is beleépíttethetjük a konyhabútorba, így könnyedén elérhető a mosogatógép, mosógép vagy éppen a sütő és a mikrohullámú.


TIPP:
A szekrények ajtajára főleg a konyhabútor ajtófrontjaira ne tegyünk robusztus fogantyúkat. Ezek ugyanis a bútoraink ékszerei. Egy kis lakáshoz kecses, filigrán fogantyúk illenek, a termetes modellek pedig csak a káoszérzetet erősítik.

www.rs.hu