A puha kárpit lenyűgöz

Egy kis melegség az otthonodba, ez az, melyre titkon mindenki vágyik, erre a Milka csokisok is rájöttek már :-).


Finom, puha textíliákkal fedett kanapék, sarokgarnitúrák és fotelek, puha párnákkal kiegészítve. Ki ne szeretné a telet egy ilyen jó kis kuckóban várni?! Még a család és a barátok is követni fogják példánkat.

 

Manapság már rengeteg különböző mintájú, vastagságú, színű, anyagú kárpitokkal kérhetjük a kiszemelt bútordarabjainkat, ami lényegesen megkönnyíti a vásárlást, feltéve ha pontosan ismerjük önmagunkat és azt, hogy mire vágyunk, mi a legjobb választás számunkra a színt és mintát illetően. 
 
Ha például a gyermeknek szeretnénk vásárolni, választhatunk minél színesebbet és játékosabbat, mely majd a kreatív gondolkodásban játszik szerepet. 
 Ha a nappalit fogjuk lecserélni, akkor a manapság divatos, letisztultabb minimál stílusnak megfelelő berendezéshez kereshetünk egy sima tört fehér, bézs, barna színű kárpitot vagy e kettő kombinációját is választhatunk saját ízlésünknek megfelelően.  Amennyiben az irodába szánjuk a bútort, annak szövete lehet egy elegánsabb, sötétebb árnyalatú darab, ami strapabíróbb vastagságú. Az RS-ben a kárpitosbútorokhoz széles választékú szövetmintákat talál és a megrendelt összeállítás rövid határidővel meg is érkezik.


 Az otthon bensőséges hangulatához és harmonikus benyomásához nagyban hozzájárul a jól megválasztott drapéria. Gondoskodjunk róla, hogy a függöny, a szőnyeg és a kárpit szövete harmóniában legyen egymással. Ez nagyon fontos!
Minél puhább és kényelmesebb a bútorainkat fedő kárpit, annál könnyebben átvészelhetőek lesznek a hideg téli esték, hiszen ki ne szeretne egy jó könyv és egy meleg pléd társaságában belekucorodni és lazítani, levezetni a munkahelyi stresszt.
www.rs.hu