Pulykahúsos tésztasaláta

Próbáld ki, sikered lesz vele!

Hozzávalók:
40 dkg pulykamell
só, bors,
bazsalikom,
kakukkfű,
fokhagyma,
majonéz
főzőtejszín
olíva olaj
250 dkg masni színes tészta

Míg felteszed a tésztának a vizet (sót is tégy bele) és várod, hogy felforrjon, vékony csíkokra vágd fel a pulykamellet. Sózd és borsozd, de csak óvatosan.
Végy elő egy teflonserpenyőt és olíva olajon kezd el megpirítani a husit. Amikor mindez megvan, keverd össze a főzőtejszínnel és 5 percig még főzd. Ezt követően fűszerezd friss bazsalikommal és kakukkfűvel. Közben a színes masni tésztád is biztos elkészült, szűrd le és keverd össze a pulykahúsoddal.
Melegen és hidegen is fogyasztható.

Nagyon finom, gyors, könnyű, és nagy sikere volt. Imádták!

Jó főzőcskézést!