A természet erejével!

Lassan közeleg a nyár vége, rövidülnek a nappalok, múlik a napsütéses órák száma. Egyre kevesebb időre tudunk elmenni kirándulni a természetbe is. 


 A mi tippünk, hogy csempésszünk olyan természetes anyagokból, például fenyőből készült bútordarabokat az otthonunkba, melyek visszaidézhetik az erdők, rétek, szabadterek hangulatát. Ezek a letisztult, natúr, könnyed bútorok, kortól, nemtől függetlenül sok különféle ízlésű ember stílusát kiszolgálhatják, nem beszélve a fa, mint alapanyag szépségéről, időtállóságáról és stabilitásáról.

 
A magyar ember egyik legkedveltebb bútorfajtája a fenyőbútor. Nem véletlen, hiszen e típusnak lelke van. Egy valamikor élő anyagról beszélünk, melyet miután hazavittünk, még érik, sötétedik, ezáltal tovább él velünk. A fenyőt pácolni is szokták, mely által időtállóbb lesz, illetve ízlésvilágunknak és az otthoni berendezéshez harmonizálóan tudjuk kiválasztani a megfelelő színű darabot. Az RS Bútoráruházakban mindez megtalálható és ami most még újdonságnak számít, de a családosok körében már most is igen közkedvelt fenyő termékek, a színes darabok. Kékben, zöldben, piros, rózsaszínben  pompázó gyermek fenyőbútorok.

Válogass kedvedre és élvezd a fenyőillatot otthonodban!