II. Országos Gyerekrajz pályázat

Rajzold le a Mikulást!
-II. Országos gyermekrajz pályázat-


2011. november 2 és 30 között – „Rajzold le a Mikulást, ahogy te látod!” címmel – második alkalommal került megrendezésre az Országos gyermekrajz pályázat, melyre 4-10 éves korú gyermekek jelentkeztek.
A pályázat időtartama alatt közel 1000 alkotás érkezett, így a 3 tagú szakmai zsűrinek nagyon nehéz dolga volt azt a 32 tehetséges gyermeket kiválasztania, akik december 3-án a budaörsi RSM7 Bútoráruházban a döntőn újra összemérhették tudásukat a fődíjakért.


A helyszínen - „ Rajzold le a Karácsonyfát, ahogy te látod!” képet kellett készíteni és ezekből a rajzokból kerültek ki a győztesek. Amíg a rajzok készültek, addig lehetőség volt megnézni az összes rajzból beérkezett kiállítást, arcot lehetett festetni, és társasjátékozni a „Freshka falon” és a Noé Állatotthon jóvoltából rókát, birkát, kutyát simogatni.

A helyszíni verseny résztvevőinek képeit a zsűri szigorú, szakmai szempontok alapján értékelte, és választotta ki a győzteseket.

A díjkiosztóra várakozva mindenki nagy örömére ellátogatott hozzánk a Mikulás és ajándékokkal lepte meg a gyermekeket.
Az első helyezettünk Gerlei Réka lett, második helyezettünk Martincsák Anna, harmadik helyezettünk Mándoki Alexandra. Különdíjat kapott a különleges eszközhasználatért Szászvárosi Viárg.

A nyerteseink ajándékait az RS Bútoráruház, Freshka design, Régiójáték, Billerbeck, a Budapesti Piac, Alexandra könyvkiadó, Fastrackkids , XIII. kerületi Művelődési Ház, a babfotel.hu, XVIII. kerületi Kölyökpark biztosították.További képek: http://www.rs.hu/gyermekrajz/nyerteseink.php

www.rs.hu