2012. év slágerterméke Paco-light!

Otthonunkban a polcok, polcrendszerek használata zseniális térrendezési megoldásokat adhatnak és ezek mellett még mutatósak is lehetnek, ha a megfelelő darabot és szín választjuk.


Egy kisebb lakás, szoba esetén az egyik legfontosabb, hogy a rendelkezésünkre álló teret maximálisan kihasználjuk, anélkül, hogy ez a zsúfoltság érzését keltené bennünk.
A családok többsége a nappaliban szereti eltölteni ideje nagy részét, így érdemes ide úgy bútort választanunk, hogy az minden igényt kielégítő legyen. Itt helyezhetjük el könyveinket és a televíziót is, ezért jó, ha olyan szekrénysor kombinációt választunk, amely lehetővé teszi ezen kikapcsolódási tárgyak ízléses és praktikus elhelyezését. Legjobb, ha már a tervezés során figyelembe tudod venni ezeket a szempontokat.

                                          Paco-light összeállítást áruházunkban meg lehet vásárolni!

Modern lakásokban a nappali már nemcsak egy külön helyiség, hanem inkább egy közösségi tér, ahová a család tagjai szívesen járnak feltöltődni.
Ezek a szekrénysor kombinációk a klasszikustól a modernig mind megtalálhatóak, illetve egy több elemből álló bútor különböző részeit oda és úgy helyezzük el, ahogy nekünk és a lakásunkban a legmegfelelőbb. Esetenként kisebb lakásokban térelválasztó elemként is alkalmazhatóak ezen elemek.

A választott bútorunk a lakberendezés fontos kelléke. A nappali berendezése nem könnyű feladat, ha figyelembe vesszük az esztétikai és a praktikussági részt is. Némely elemek a falra kerülnek, fali szekrény és fali polcként, a többi elemét az összeállításnak pedig a földre helyezve tudjuk hasznosítani.