Gyermekeink kedvence - mert játszva a legjobb élni!

Az emeletes ágy egy kiváló választás, ha a gyerekszobában kevés a hely, ugyanakkor tökéletesen illeszthető a gyerekszoba jól tervezett egyedi berendezésébe és dekorációjába. Az emeletes ágyról többnyire a férfiaknak a katonaság, a lányoknak a nyári táborok jutnak eszünkbe, de a vélemények egyöntetűen pozitívak. Az emeletes ágyak régen a szükséges rosszat jelentették, ma már ez a megközelítés a múlté. 


                          Leo fenyő emeletes ágyváz+borda, mely akár 2 ágyra is bontható

A mai modern emeletes ágyak gyermekeink számára igazi mesevilágot jelentenek. Egy emeletes ággyal kifejezetten inspiráló és aktív környezetet tudunk a gyermekeinknek kialakítani, melyben maga az ágy is sokszor a játék része lesz.

Természetesen a szülők elvárása a mesevilág megteremtésén túlmutat, fontos a kényelem és a jól használhatóság. Az ifjú tulajdonosoknak a fel- és lejutási lehetőségek is fontosak, hogy minél több formában lehessen az emeletet megközelíteni. Felnőttként ma már nehezen elképzelhető, hogy egy emeletes ágy nem csupán alvásra való, hanem egyszerre jelképezhet egy meghódítandó várat, egy „bunkert”, melyben elbújhatunk. A felhasználási módnak csak gyermekünk képzelete szabhat határt!

                   A fiúk kedvence a Vanessza elemes bútorcsalád kék-zöld színösszeállítása.

Ne feledjük, hogy egy emeletes ágynak még akkor is nagy hasznát vehetjük, ha csak egy gyermek lakja a szobát, így egy újabb fekvőfelület nagyon praktikus amikor a legjobb barát vagy barátnő látogatja meg csemeténket.