Gyümölcsvarázs

Ahogy a gyümölcsök jótékony hatással vannak a szervezetünkre, úgy a gyümölcsös képek a lelkünkre, hangulatunkra különösen ilyenkor tél közepén. Azt említenem sem kell mennyire fontos az a sokféle vitamin ami a gyümölcsökben, zöldségekben rejlik, viszont ami az otthont illeti muszáj megemlítenem, azok számára akik még nem próbálták, hogy hihetetlen hatással bír a közérzetre ha ilyen hangulatú tárgyakkal vesszük körül magunkat.

Lakberendezési kiegészítők vására akár 50% kedvezménnyel az RS Bútoráruházakban. http://www.rs.hu/katalogus/2012_16_oldalas_jan/

Vegyük a konyhát. Nem feltétlenül kell átfesteni a falakat, új tapétát tenni rá, vagy ülőgarnitúrát váltani ahhoz, hogy teljesen más hatást érjünk el. Elég néhány gyümölcsöt, vagy zöldséget ábrázoló kép a konyha falára. Bármelyik nagyobb áruházban kaphatóak azok az egészen közeli képek, amiket azért szeretek, mert nem határozza meg a kép maga, hogy milyen stílushoz "szabad" választani, hanem egy ahhoz illő kerettel bárhol megállja a helyét.
Választhatunk abroszt, gyümölcsös, zöld fűszeres, mintákkal.
Leporolhatjuk a csinos kis textíliával lefedett lekvárokat és felsorakoztathatjuk őket az egyik látható polcon a konyhában, étkezőben.
Ott vannak az alátétek. Ma már mindenhol lehet kapni, van vastagabb parafa, vagy vékonyabb műanyag pohár alátéttel.


Természetesen ott vannak a csináld magad kiegészítők, amik nem csak környezet és pénztárca kímélők, hanem még otthonosabbá, barátságosabbá teszik életterünket, mert emlékek fűződnek hozzájuk. Amikor egy parafadugókkal teli képre nézünk az étkezőben akkor arra a sok finom borra gondolunk amit jó társaságban fogyasztottunk el.

A kézzel festett üveg tárolók, vagy tálcák is ilyen kedves tárgyak lehetnek, ráadásul ezeket gyerekekkel együtt is alkothatjuk, hogy így ők is részesei lehetnek a saját fészek kialakításának.A ház többi részében csodálatosan mutatnak a gyümölcsdarabokkal készített szappanok, gyertyák.
Finom illatuk pedig kellemesen továbbviszi fürdőszobánkba, hálószobánkba a többi helyiségben megjelenő gyümölcsök világát. Éljünk a lehetőséggel, hogy a modern eszközök segítségével becsempészhetjük otthonunkba januárban is a tavasz, a nyár áldásait - a gyümölcsöket- különböző, a szemet gyönyörködtető formákban.
Piszter Henriett
Lakberendező
+36 30/443-66-04