Téli hangulatban

Ezekben az igazán hideg és zord napokban a hangulatunk is sokszor megváltozik. Ilyenkor jön el annak az ideje, hogy a legújabb téli színtrendekhez igazodva kiegészítőkkel és egyéb praktikákkal téli hangulatot teremtsünk otthonunkban.

Tippjeink:
A bordó színek használatával a kinti hideg ellenére tudunk csodás és melegséget sugárzó hangulatot teremteni, és egy kis téli melegséget lopni szobáinkba. E színnek bármely árnyalatát alkalmazhatjuk legyen az a padlizsánszín, a mélyebb, sötétebb bordó, vagy a lila mélyebb árnyalatai.
Otthonunkba tudjuk varázsolni a rusztikus hangulatot természetes anyagok használatával, mint a háncs, nád, fabútorok és alapanyagok. Ezek természetessége nagyon kellemes környezetet és hangulatot teremtenek lakásunkban télen, mikor a szabadba való időtöltés korlátozottá válik.
Ha valaki nem a természetes stílust kedveli, hanem a glamour, csillogó irányvonalat, akkor elengedhetetlenek a különböző lámpák, csillogó anyagokból készült kiegészítők alkalmazása, melyek olykor luxus érzetet is kelthetnek.
Különböző anyagok használatával különböző hatásokat érhetünk el, mint például a bársonnyal, amivel drámai ugyanakkor nőies hatást tudunk elérni. Ez az anyag puha és fényes és nagyon kellemes tapintása van, ezért lehet kanapénk huzata is vagy egy-egy párnánk anyaga is. Ha az anyagokat és a színeket együtt kombináljuk, nagyon hangulatos otthont teremthetünk magunknak. Egy meleg gyapjútakaró is jól mutathat az ágyra vagy a karfára terítve.