Retro Vízimajális a Népszigeten az RS-el!


A ’60-as ’70-es évek hangulatát felidéző rendezvény, május 19-én a Népszigeten lesz.
Ez a VI. Vízimajális, amelyre színes, vidám és változatos programsorozattal várják a szervezők a családokat.

A sportért, s ezen belül az evezésért rajongók a délelőtt folyamán a profik és az iskolások versenyeit is végigszurkolhatják, 12 órától pedig maguk is megtapasztalhatják, milyen „római gályázni”, sárkányhajóban, kielbootban, túrakenuban, kajakban, és verseny vízi biciklin ülni, de lehetőség lesz az evezést szárazföldön is kipróbálni.


Az evezős programokon túl természetesen retro programok is várják majd a látogatókat. A reggel tücsöktornával indul a legkisebbek számára, akik a nap folyamán kézműves foglalkozásokon, retro játékokon is részt vehetnek valamint – 11 órától – találkozhatnak Mazsolával és Tádéval az Ametist Bábszínház előadásában.
A délután folyamán a kerületi mozgáscsoportok mutatják meg tudásukat, színpadra lép a 4 Muskétás SE, az NRG Tánciskola, a Pr-evolution Dance Company, a Labdazsonglőrök, és a Csuka Mónika Énekiskola. A színpadi műsort Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar fellépése zárja.A rendezvényen mi is kint leszünk várunk mindenkit sok szeretettel lufival, ajándékkal!

Időpont: 2012. május 19. 10.00-18.00
A belépés díjtalan!
A Vízimajális helyszíne: Budapest Evezős Egyesület telephelye és környéke (Népsziget út 1-3.)