Mi a QR kód?Felgyorsult, modern világunkban lakóterének berendezése során is gyors és egyszerű válaszokat, megoldásokat keres?akkor RS!Napjainkban gyakran ütközünk olyan problémába, hogy nem érjük el könnyen és gyorsan a kívánt információkat, erre a problémára nyújt megoldást a QR kód.
E kódok segítségével pillanatok alatt juthatnak az emberek olyan információkhoz, amelyeket máskor csak több perces procedúra alatt érnének el, ezt a gondot küszöbölték ki az RS áruházak is a legújabb speciális vonalkódos eszköz bevezetésével, a QR kódokkal.
A 21. században az okos telefonok, Ipodok stb. terjedésével egyezerre válnak oly népszerűvé a QR kódok, melyek révén a vásárlók pontosan azokhoz az információkhoz és extra tartalmakhoz jutnak hozzá, amelyekhez akarnak, a kód használata nélkül azonban nem jutnának hozzá, vagy csak sok idő és hosszadalmas keresgélések árán kapnának meg az érdeklődök.

Mindenkinek javasolnám, hogy könnyítse meg mindennapjai során a bútor vásárlást is és keresse az RS Bútoráruházak QR kódokkal ellátott kiadványait!
www.rs.hu