Hogyan rejtsem el a kacatokat?


Rejtsd el! Tavaszi nagytakarítás, polcok, tárolók, gardróbok, „kacatok” új helye


A hölgyek, lányok, asszonyok vagy a házias urak esetében a tavasz fogalmához társul általában a „tavaszi nagytakarítás”! Ekkor nem csak egy egyszerű takarításról van szó, hanem mindenki nekilát otthona megújításának, megszépítésének, a korábban felhalmozott holmik átnézésének és szelektálásának.


Nem csak a természet újul meg ebben az évszakban, de mi magunk is erőre kapunk, és neki vágunk a korábban megálmodott terveink megvalósításának, otthonunk csinosításának, a felgyűlt, de szeretett kacataink elrejtésének is, amihez elengedhetetlenek a praktikus, de igen sok mindent elrejtő szekrények, polcok kialakítása, esztétikus elhelyezése az otthonunkban.
Itt van számotokra néhány tipp a tárolók kialakításához, legyen az kicsi, nagy, nyitott, zárt, üveg vagy fa, stb.
Sokan vagyunk, akik ilyenkor szánjuk rá magukat, hogy egy-egy új tároló szekrényt szerezzünk be, vagy új polcokat helyezzünk el a lakásban, amely praktikus pakolási, tárolási és rendszerezési lehetőségeket rejtenek magukban.
Javaslatunk, hogy sem a formák sem a színek esetében se fogja vissza fantáziáját senki. Legyenek bátrak, és valósítsák meg az elképzeléseiket még akkor is, ha az nem megszokott, hiszen ettől lesz különleges és egyedi.Egy-egy jól megválasztott gardróbszekrény, ülőke vagy polc remek lehetőségeket rejt magában, hogy rendezettebbé és szebbé tegyük vele otthonunkat.
Mindenki gondolja át, hogy mekkora szabad hely van otthonában, számára melyik megoldás a legszimpatikusabb és ezek tükrében vágjon neki a pakolós, tároló elemek felkutatásának, megvásárlásnak.

                                                                                                                                            www.rs.hu