Mire van szükség sulikazdéskor?

Sulikezdésre az RS-bőlIdén a szokásosnál jóval több gyermek kezdi meg szeptember 2-án az általános iskolában a tanulmányait. A szülőknek ez igen megterhelő lehet anyagilag, hiszen ilyenkor több mindenre van hirtelen szükség. Ide sorolható a tanulóasztal, gyermek forgószék, esetleg egy nagyobb ágy, hogy csak a bútorokat említsük. Ebben az esetben is fontos,hogy a termék jó minőségű, tartós és árban is elfogadható legyen.
A legnagyobb magyar bútorforgalmazó vállalkozás, az RS Bútor a szülők és a gyermekek mellett áll Iskolakezdési programjával. Elhatározta, hogy a bútorbeszállítókkal/gyártókkal közösen készülnek fel arra, hogy a gyermekek jó minőségű, széles szín- és méretválasztékú valamint kedvező árú bútorokat készítsenek és kínáljanak, mely az iskolás gyermekek részére tökéletesen alkalmas. Mindezt az elmúlt évek tapasztalataira támaszkodva teszi és a mindig megújuló igényeket, trendeket, de mindenekelőtt az ergonómiai, egészségügyi szempontokat alapul véve készül. A gyerekek sok időt töltenek otthon is az íróasztal fölött, így nagyon fontossá vált már a megfelelő minőségű és kivitelű író-, és számítógépasztal és a tanuló- illetve forgószék kiválasztása, hogy az egészségügyi szempontból is megfeleljen. Az RS Bútoráruházakban különösen fontos a kedvező árak mellett a megfelelő minőségi elvárás, a praktikusság és a kivitelezés is. A bútorok, asztalok, komódok, kisbútorok nagy része stabil, összeszerelt kivitelben kerül átadásra, azzal otthon barkácsolni, azokat összeszerelni nem már kell. A szülőket felkészült és szakképzett értékesítési kollégák segítik az áruházakba, hogy sikerüljön gyermekük számára a megfelelő döntés meghozni a bútorkiválasztás során.
A szülők részére egy új lehetőség és segítség, hogy az RS Bútoráruházakban Erzsébet utalvány (Iskolakezdési, Gyermekvédelmi és Ajándék) és Sodexo (Iskolakezdési, Ajándék és Bónusz) utalvány befogadását vállalta.
www.rs.hu