Hogyan kapcsolódik hálószobád berendezése a horoszkópodhoz?A hálószoba berendezése és a horoszkópod kapcsolata

Élettered kialakításához nem feltételen szükséges lakberendezőt hívnod, hiszen mindenkinek szíve joga, saját ízlése/stílusa szerint berendezni a lakását/házát.
Bármilyen stílust is választunk , az nem lehet rossz, hiszen nincs rossz stílus, csak rossz értelmezés, azonban mindenképpen törekedni kell a stílusok közötti arany középút megtalálására és azok nem túlzott összekeverésére.

Minden csillagjegy szülöttjének megvannak a maga jellemzői, amelyek a lakberendezésben is megmutatkozhatnak.

A Kos csillagjegy szülöttjeire a felfedezés vágy és a biztonság érzése a legfontosabb szempontok közzé tartoznak. Így a hálószoba kialakításakor biztosan magas ágyat fog választani, és a tűz jegyeként a meghatározó színek a vörös, barna és téglaszínű lesz.A Bika hálószobája elsődleges helyszíne a kikapcsolódásnak pihenésnek, hálószobájára az elegancia, drága színekben gazdag szövetek jellemzőek.Az Ikrek csillagjegyűek számára a csend és béke megteremtése a legfontosabb. Hálószobájukat a pihenés és regenerálódás jegyében alakítják ki, így biztosan becsempészik a kicsit hűvös, de relaxáló kék színt.A Rák csillagjegy szülöttjeire a tisztaság és a fehér szín szeretete jellemző. A hálószobába menekül a nyüzsgő/pörgő világ elől, így ennek kialakítása során a patyolat színeket fogja előnyben részesíteni, a nagy fehérséget csak egy-egy tarka párna vagy családi fotó töri meg.Az Oroszlánokra egyaránt jellemző a fényűzés és az intimitás is. Így a hálószobában meg fog jelenni a fényűzés is, hatalmas kényelmes ágyat választanak, puha takarókkal és párnákkal a legfinomabb anyagok használatával.A Szűz jegy szülöttjeire a modern, letisztult stílus jellemző. A hálószobában a föld színei, vörös, barna és krém dominálnak elsősorban. A bútorok anyaga egyszerű, de modern tartós anyagokból készültek.A mérlegekre az egyszerűség és a természetesség jellemző. Így a hálószobát is elsősorban a funkcionalitás a letisztultság és rend jellemzi.A Skorpió csillagjegy szülöttjeinek a hálószoba egyszerre a pihenés és a szerelem szentélye is, így a különleges párnák, a drágábbnál drágább takarók, a baldachin fontos elemei a hálószobának.A Nyilasok a hálószoba bútoraikat nem az aktuális stílus alapján rendezik be, hanem érzelmeik, egy-egy tárgyhoz való kötődéseik alapján választják ki. Így a természetes anyagok és a népi motívumok sem maradhatnak ki, és a kissé megkopott ágykerettel a hagyományok irányában mutatott tiszteletet fejezik ki.A Bak jegy szülöttjei egyszerre képviselik a klasszikus és konzervatív stílust is. Kedvelik a régmúltat idéző különös bútor darabokat, ugyanakkor kerülik a hivalkodást.A Vízöntők egyszerű és különleges stílust kedvelik. Hálószobájukat is a praktikussá, letisztultság és minimalista stílus jellemzi.A Halak csillagjegyűek a természetességet kedvelik. Így a színek tekintetében a kék, halványzöld dominálnak, az anyagok között pedig a pamutot, lent és a natúr fenyőbútorokat helyezik előtérbe.www.rs.hu