Mit szólsz a tengerzöld színehez a lakberendezésben?Lakberendezési ötletek télre- tengerzöld hangulatban


A tél lehet nagyon kemény, hideg és zord, amely sajnos rányomhatja bélyegét a hangulunkra is, azonban ezt a negatív szellőt nem szabad otthonunkba is beengedni.A lakberendezés során érdemes ügyelni arra, hogy egy olyan légkört alakítsunk ki otthonunkban, amely saját stílusunktól nem áll messze, ugyanakkor lendületes és az aktuális lakberendezési trendekből is belehet csempészni egy-két elemet.
Természetesen mindenki másra vágyik, hiszen két ugyanolyan ember sincs, mindenki picit eltérő ízléssel rendelkezik,így másként képzeljük el a tökéletes otthont is. Ezek megvalósításához nincsen konkrét recept, útmutató, mindenki másként csinálja, más színeket, motívumokat és formákat szeretne viszont látni nap mint nap otthonába.


Vannak akik lakberendezőket hívnak segítségül, vannak akik újságokat olvasnak, vannak akik az internetet bújva és akadnak olyanok is, akik a lakberendezéssel foglalkozó üzleteket látogatják végig, ezt követően alakítják ki a számukra tökéletes hangulatot tükröző otthont.
 

Javaslatunk azok számára akik szeretnék picit követni az aktuális trendeket, természetesen saját habitusokhoz igazítva, és éppen most tervezik vagy újítják fel otthonukat, nekik az alábbi lakberendezési és dekorációs elemekre érdemes odafigyelni és óvatosan becsempészni a munkálatok során.
A 2014-es év a tengerzöld színé. Ez az igen bájos, friss és pihentető szín egyesíti magában a kék szín nyugodtságát és zöld természetes harmóniáját.
A divat és a design világnak is az egyik nagy kedvence közé sorolható, számtalan árnyalata létezik, amelyekkel játszadozva remek kis kompozíciókat alakíthatunk ki az egyes helységekben. www.rs.hu