Neked vannak ötleteid otthonod farsangi dekorációjára?


Farsangi lakberendezési ötletek neked


„A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek.” *

Tehát a farsangi időszak(a február), a mulatozás időszaka. Ekkor már a tél elmúlása érződik, közeledik a tavasz, a megújulás ideje. Így te is jól teszed, ha feldíszited otthonodat és/vagy rendezel akár egy farsangi mulatságot is, hogy jobban átérezzétek ezt a vidám hangulatot, amely lassan felváltja a bús téli időszakot.Íme néhány dekorációs ötlet otthonra:
  • használj léggömböket dekorációként, ezeket a gyerekek is imádni fogják;
  • használj különböző szalagokat, ezek többségét krepp papírból is meg lehet kreálni, amelyeknek az elkészítése remek kis program lehet az egész családnak;
  • és talán az egyik legfarsangosabb dekorációs elemek(mindenki kedvencei), az álarcok lehetnek! Ezeket otthon saját magad is elkészítheted vagy meg is vásárolhatod őket és akár a buli alkalmával viselheted is őket.
  • a lampionok is igen vidám hangulatot kölcsönözhetnek az otthonodnak, hiszen ezeket a szivárvány összes színében be lehet már szerezni.Reméljük találtál ötleteink között olyat, amely számodra is nagyon csábító és becsempészel egy kis vidámságot otthonodba, jó szórakozást és sok sok vidámságot mindenhova!