A 2014-es konyha trendek rejtelmeiről


A 2014-es konyha trendek rejtelmeirőlA lakberendezési trendek és irányzatok folyamatosan változnak, fejlődnek. Így aki 2014-ben újítja fel konyháját és azt szeretné, hogy igazán divatos legyen, akkor az alábbiakra érdemes odafigyelnie:A konyhák rendkívül divatos elemévé vált a nyitott polcok használta. Sokan gondolják úgy, hogy pl. a fűszertartók design-os dobozát nem kell eldugni a szem elől a szekrények mélyére, sőt inkább meg kell mutatni! Ezek valóban nagyon feldobhatják konyhánkat, azonban nem árt azt sem átgondolni, hogy kinek mennyi ideje lesz a portalanításukra, hiszen ezzel a későbbiek során igen csak meggyűlhet mindenkinek a baja.


Ebben az évben virágkorát éli a nagyon sötét, fekete munkalapok használata, amely különös eleganciát kölcsönöz e helységnek a lakásban. Ezeket azonban, hogy ne váljanak túl nyomasztóvá érdemes világos tárgyakkal, bútorlapokkal kombinálni. Pl. egy fekete-fehér színben tündöklő konyhabútor nagyon különleges hangulatot sugározhat.

Úgy tűnik, hogy a világos konyhák lassan kimennek a divatból , már nem csak a szekrények és egyes elemek anyagát divatos sötét színben kiválasztani, egyre menőbb ha a konyha falát is sötétebb színre festjük.
A bevállalósabbak gyakran választják a konyhafal színének a feketét, de a kevésbé bevállalósak, azonban annál trendkövetőbbek a sötétkék, rézvörös és mély barna árnyalatait alkalmazzák konyhájuk kialakítása során.www.rs.hu