Az otthon melegének 6+1 titka


Az otthon melegének 6+1 titka

 1. Együtt könnyebb, élvezetesebb!

Fontos, hogy az otthon kialakításánál vegyen részt az egész család, így mindenki magának érezheti az elkészült eredményt.
 
2. Díszítsünk bátran!

Merjük otthonunkat személyes tárgyakkal díszíteni, családi képekkel, utazásainkról hozott szuvenírekkel, saját készítésű emlékekkel. Ezekkel a tárgyakkal otthonunkat nemcsak lakótérnek érezhetjük, hanem lelkünk megnyugvására szolgáló erődnek, a feltöltődés bázisának.


 

3. Színhatás!

Fontos, hogy lakásunk falainak a színe mindig vidámságot, boldogságot sugározzon. Meleg színek! 

 
4. Be a természetet!

Otthonunkat díszítsük fel színes virágokkal, apróbb természetes kiegészítőkkel. Az ilyen lakberendezési tárgyak megváltoztathatják a lakás milliőjét, ezáltal a mi érzéseinket is pozitívvá varázsolják. Hozzáadnak a mindennapi életükhöz. 
5. Ízléses Bútorok

Fontos, hogy lakásunkban olyan bútorokat helyezzünk el, amik tetszenek. Színben, formában, összeállításban, ahogy tetszik!  

6. Tiszta-rendes ház!

A tisztíthatóság ma már alapvető szempont, ezért szövetes bútorok kiválasztásnál ezt is vegyük figyelembe. Az ősi praktikákat pedig építsük be mindennapjainkba. Erről olvashat még bővebben a későbbiekben.

+1 Szívvel-lélekkel-figyelmességgel

Az utolsó titok ahhoz, hogy otthonunk tökéletes lakhellyé változzon nem más mint, hogy figyeljünk oda társunk, családunk problémáira, legyünk támaszai egymásnak.