Praktikus bútorok gyerekszobába!


Praktikus bútorok gyerekszobába!


Hurrá gyereknapA gyereknap a világ sok országában ünnepnap. A nemzetközi gyermeknap megünneplése Törökországból ered, Magyarországon 1931-től ünneplik.

Túlzás nélkül állítható, hogy egy nő életében a gyermekének születése a legszebb pillanat. Születése után ő táplálja, gondozza, neveli, védi és szereti. Szerepe kiemelkedő fontosságú a gyermek fejlődése szempontjából, hiszen jelenléte nélkül nem tudna felcseperedni. Egy anya feltétel nélkül szereti gyermekét, óvja, miközben támogatja minden területen. Az ő közelében biztonságban van, vele könnyebb a kommunikáció és mindig úgy cselekszik, ahogy az gyermekének megfelelő. Egy szülőnek mindig is „kislányom”/”kisfiam” marad, és a tőlük kapott szeretetet, mosolyt semmi sem pótolhatja.

Hogy óvjuk gyermekünket érdemes olyan biztonságos bútorokkal berendezni a játékterét, melyeknek nincsenek éles felületei. Ilyen az Anna szivacsos gyermekágy is, amelyről gyermeke a körbetámlázott kivitele révén biztosan nem esik le. Ráadásul ez a bútor választható kislányos és kisfiús színekben is.Ne feledkezzünk meg a sok-sok apró játék tárolásáról sem! Fontos, hogy a tároló praktikus legyen, a szoba méretétől függően kis helyen is elférjen.  Arra is érdemes figyelni, hogy a szoba hangulatához illő bútort válasszunk, ami lehet akár natúr vagy vidám színes kivitelben is.

Tároláshoz remek megoldás lehet a galériás gyermekágy, melynek fekvőfelülete alatt komódot, fiókos vagy polcos asztalt helyezhetünk el.Az olyan puffok, ülőkék is jó megoldást nyújtanak a játékok elrejtésére, melyek belseje pakolható. Ilyen az erős, borovi fenyőből készült kincsesláda, melyben a mesekönyvek és az apróbb játékok is elférnek vagy akár a Piano ülőke, mely igen praktikus és könnyen mozgatható.

Mielőtt elindulnánk megvenni a gyerekbútorokat érdemes megmérni a szobában a helyet, hogy ne akkor érjen minket a meglepetés amikor már az otthonunkban van a komód vagy az ágy. Ha nehéz a döntés, kérje áruházunk szakértő kollégáinak segítségét!


Gyereknap alkalmából ezen a hétvégén egy kis meglepetéssel készülünk!


Jöjjön el gyermekével május 28-án a Reitter Ferenc utcai RS Bútoráruházba, és amíg Ön vásárol, addig a gyerkőc elkészítheti rajzát, mellyel részt vehet játékunkban.
A 10 legszebb rajz elkészítőjét az ország legnagyobb szabadtéri játszóparkjának belépőjével jutalmazzuk.