Irodaberendezési ötletek


Az  emberek idejük nagy részét a munkahelyükön töltik, ezért nagyon fontos annak a kialakítása. A színek meghatározóak, kedvünket is nagy mértékben befolyásolhatják. A vidám színek közül is inkább a pasztell típusúakat alkalmazzuk, hiszen az ilyen árnyalathoz bútort is könnyebben tudunk majd választani.

A Vénusz irodabútorokkal speciális kialakításának köszönhetően egyedi formavilág valósítható meg.

Ezek az irodabútorok modern termékcsaládok, amelynek állítható lábazata lehetőséget nyújt a talajegyenetlenségek korrigálására (szükség szerint el is hagyható). Az elemek fix polcosak. 5 féle magasságban, szélességben illetve különböző formai kialakításban (ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, nyitott, sarokpolc, sarokív, fiókos) készülnek.

minőségi irodabútor, kedvező ár, akciós termékek, ergonómikus forgószék
Vénusz Classic - egyszerűség, minőség

A hagyományos tárgyalók mellett egyedi méretű és formájú tárgyalóasztal összeállítások is megvalósíthatóak, így használóinak kényelmes tárgyalási környezetet biztosít. Egyes típusok lekerekítve és fém lábbal is kérhetőek.

félköríves tárgyalóasztal, tárgyalószék, irodabútor
Vénusz Lux - fémlábas irodabútor

irodabútor Budapest, bútoráruház, íróasztal
Laplábas irodabútor

Fontos olyan berendezést választani, ami méretben megfelel mind funkcióihoz igazítva, mind pedig a helyiség méreteihez viszonyítva.

Attól függően, hogy milyen feladatok elvégzésére használjuk majd, különféle íróasztal típusból választhatunk. Alak tekintetében a klasszikus hosszúkás forma mellett L alakú íróasztalt is vásárolhatunk. Ilyen típusúakat leginkább a szoba sarok részén praktikus alkalmazni, nagyobb helykihasználást lehetővé téve ezzel, és térelválasztóként is funckionálhat.
Meg kell határoznunk azt is, hogy az asztalt tárolásra is szeretnénk-e használni.
Praktikus, ha az íróasztalba olyan iratokat pakolhatunk, amiket a munkánk során szükséges használnunk. Ezt a funkciót úgy is betöltheti az asztal, hogy polccal van felszerelve akár az oldalán,   akár az asztal fölött. Ezen felül fiókkal, kis szekrénnyel bővíthető a felület.

Növényekkel még barátságosabbá tehetjük irodánkat, ami nemcsak jól mutat, de a levegőt is tisztítja. 

A helyiség berendezésekor törekedjünk az egységes megjelenésre, megtartva az iroda összképét, hangulatát, a bútorok és székek színének, stílusának összhangját.


irodabútor, irodai székek, íróasztal, tárgyalószék


irodai konténer, irodai szekrény, asztal, forgófotel, főnöki szék