Szeretnél egy kis természetet becsempészni a lakásodba?


A fenyőfabútor egy tudatos életre szóló választás, hosszú távú garancia a nyugalomért. Egy bútor, ami generációkon keresztül a családdal lehet. Tartóssága a szabadban 60 év, vízben 500 év, és szárazon 1000 év. Nem csak tartós, hanem egészséges is, környezetbarát pácolási és UV lakkozási nanotechnológiának köszönhetően minden bútor felülete antibakteriális. 
A borovi fenyő sokoldalú faanyag, magasépítésben, bútorgyártásban, hajóépítésben, bányafának, vasúti talpfának és vezetékoszlopnak is használják. Gyanta eltávolítása után papírgyártásra is alkalmas. A fát télen kell dönteni, gyorsan kérgelni és máglyázni, mert kékülésre hajlamos.

A világ fejlődése a bútorgyártásban is nyomokat hagyott, a számítógép vezérelt technológiának köszönhetően gyönyörű felületkezelések készíthetők, legyen szó lakkozásról, pácolásról, vagy festésről. Az RS fenyőfabútorai - néhány kivételtől eltekintve - borovi fenyőből készültek, az egyedi erezetnek köszönhetően, nem csak esztétikus, hanem az idő múlásával a fa anyaga megérik és a vörösfenyőhöz hasonló színárnyalatot vesz fel.
Miért éri meg borovi fenyőfabútort vásárolni?

- Mert szabályozza a szoba klímáját, száraz helyen veszít a nedvességtartalmából, párás helyen felveszi a nedvességet, így a lakásban egész évben ugyanakkora lesz a páratartalom.

- A borovi fenyőfából készült bútorok híresek a tartósságukról és ellenállóságukról, a gyártás során felhasznált alapanyag minden EU-s szabványnak megfelel, amivel egyedülálló a magyar piacon.

- Északi-európai területeken a hosszú hidegek miatt a fenyők növekedése lassabb, mint nálunk. Ennek köszönhetően a borovi fenyőből készített bútorok sokkal ellenállóbak, élettartamuk hosszabb, mint a többi bútornak.