Találkozzunk a Konyhakiállításon!

Új vákuumozó fiók, hűtő, ami a hangulatodhoz igazodva váltja a színét, főzőlapban elhelyezett páraelszívó, és a mobilról irányítható okos vízlágyító. Mind-mind olyan technikai fejlesztés, ami megkönnyíti a konyha használatát és még koránt sincs vége az újításoknak. 

A legújabb fejlesztések mellett a konyha funkciója is megváltozott, a főzés valódi társasági tevékenységgé alakult. Azon kívül, hogy finom ételeket főzöl a konyhában, itt zajlanak a meghitt beszélgetések a reggeli kávé mellett, itt ül össze a család az esti vacsoránál. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a konyha minél kényelmesebb és otthonosabb legyen.Ugyan a konyha egyre inkább társasági színtérré változik, de a főzés továbbra is elsődleges szempont a kialakításnál. Az intelligens konyhai berendezések gyors ütemben fejlődnek, az okos telefonoddal távolról irányíthatod a konyhai készülékeket. Létezik már hűtőszekrény, amely figyelmeztet, ha egyes élelmiszerek már fogyóban vannak, kávéfőző, amit beprogramozva elkészíti a kávéd mikorra felébredsz. Egyre nő az érdeklődés az integrált hangszórók és világítás iránt is. Ezek mindegyike egy központi vezérlőn keresztül irányítható egy mobiltelefonra telepített applikációval. Különösen az Amazon Dash gombok és a Google Home hangszórók váltak a legkeresettebb eszközökké a konyhában. Ezekkel az eszközökkel termékeket rendelhetsz, zenét játszhatsz le, emlékeztetőket állíthatsz be, vagy recepteket kereshetsz egy gombnyomással.


Ha érdekelnek az újdonságok, látogass el az idei Konyhakiállításra március 1-3-ig, ahol biztosan megtalálod azt, ami a tökéletes konyhát jelenti számodra. Akár felújítasz, akár építkezel, vagy csak szeretnéd lecserélni az étkezőbútort, vagy a konyhai gépeket, mindenre találsz ötletet a háromnapos rendezvényen. A konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheted a 2019-es év legújabb konyhabútor trendjeit és lélegzetelállító konyhagépeit.


A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Az RS Bútor standján mi is a kicsiknek és nagyoknak érdekes programokkal készülünk a három nap alatt:

-Egész hétvégén popcorn és lufi osztás
-Fruitisimo gyümölcsturmix kóstoltatás minden nap 11-13 óra között
-Vasárnap 13-15 óra között Posta Reni chef és egészséges életmód tanácsadó kóstoltat

Valamint csak a Konyhakiállításon elérhető kedvezményekkel is kedveskedünk a látogatóinknak.

A Konyhakiállítás nagyszínpadán sztárséfek, világutazók és bloggerek tartanak majd bemutatót.

Időpont: 2019. március 1-2-3.
Helyszín: Budapest Sportaréna
RS Bútor standja: 15A