Úgy gondolod, hogy a fürdőszobádat nem tudod szépen berendezni? Mi segítünk!


Nálunk az RS Bútornál gazdagon variálható, modern, letisztult formavilágú fürdőszobabútorokat találsz, amikkel könnyen kialakíthatod mind a kicsi, mind a nagy tereket! Legyen a tiéd álmaid fürdőszobája, lépd át örömmel a küszöböt!


Ahhoz, hogy fennakadások nélkül tudd berendezni a fürdőszobádat, először is precíz mérésekre van szükséged. Ne hagyatkozz a szemmértékre, és ne hagyd, hogy elsodorjon a színek, formák és anyagok kavalkádja! Legyél következetes és gondolkodj koncepcióban! Törekedj a megfelelő helykihasználásra úgy, hogy figyelembe veszed az adott fürdőszobabútor eredeti méretét, de számolsz azzal is, hogy használat közben mi (pl. nyitott ajtó, kihúzott fiók) mennyi helyet foglal el. Gondold át a lehetőségeid: fiókos vagy ajtós megoldás, valamint felosztott, vagy egyrészes kialakítású darab illeszkedik-e jobban álmaid fürdőszobájába. A fürdőszobabútor magassága sem elhanyagolható tényező, főleg ha kisgyermekek is élnek a háztartásban.
Fürdőszobabútoraink számos elemből összeállíthatóak, léteznek szimpla és dupla mosdós változatban is. Felső elemei is gazdagon variálhatóak, így választhatunk tükörlapos, illetve tükrös szekrényes megoldást is.


Választhatsz lekerekített sarkú szekrényeket is, így játékosan törheted meg a minimál letisztult világot. A szekrénybelsőkbe rejtett praktikus tárolórendszerek fiókok, polcok, és a szennyes tartó, segíthetnek neked abban, hogy semmit se kelljen szem előtt hagynod. A WC elválasztó szekrény egyszerre szeparál, biztosít intimitást, és belepakolhatod a fürdőszobádban használatos tárgyaidat is.