Zenél és még világít is, egyszerűen hangulatba hoz!

Kényelmes és esztétikus: a modern kárpitozott sarok pihenésre szólít fel, az üléskialakítás elég helyet kínál az otthoni ellazuláshoz, ráadásul olyan kényelmi funkcióval van felszerelve, hogy otthonod igazi oázisa lehet. A kanapén integrált, kifinomult technikai felszerelés is található, amely minden pillanatot vagy estét is élménnyé varázsolhat. 

Lightning sarokgarnitúra

A karfára helyezett csatlakozókkal és kezelőszervekkel vezérelheted a kanapéba épített RGB LED világítást, mely dizájnos LED-csíkban színváltó funkcióval rendelkezik, így hangulatodnak megfelelőre színezheted a  lakásod  egy gombnyomással. Képzeld el, hogy más színben látod a világot! :)

LED csík színváltó funkcióval

Dőlj hátra! - válaszd ki kedvenc zenédet pihenés közben, hallgasd a beépített hangszórón, s élvezd a kanapéba épített hangrendszer előnyeit.
A  zenelejátszás a beépített érintőpanelen keresztül vezérelhető, amire bluetooth-on keresztül telefonodat, tabletedet vagy erre alkalmas tévédet is csatlakoztathatod.
Sőt! Ha okos eszközeid lemerültek, -ezen garnitúra eszközparkjával- már ez sem lehet probléma, ugyanis a kartámaszba épített USB töltővel pillanatok alatt újratöltheted eszközeidet.

Beépített hangszóró és USB töltő

Ez a kényelmes bútor az egész család számára elegendő helyet biztosít a közös kikapcsolódáshoz, legyen az zenehallgatás vagy tévézés.
A hullámrugókból és poliéterhabból készült kiváló minőségű ülőfelületen, és párnák közt pillanatok alatt elfelejtheted a mindennapi problémákat és újra feltöltődhetsz te is és családod is. 

De akár egy betoppant vendég elszállásolása, sem okozhat fejtörést, akinek pár mozdulattal nyugvóhelyet varázsolhatsz, ugyanis a sarokgarnitúrába vendégágy is be van építve, ágyneműtartóval.

Vendégágyá alakítható 

Ne habozz tovább és élvezd otthonodban ezt a modern, minden igényt kielégítő kanapét!
Zenélj, színezz, ahogy a hangulatod diktálja!  :)