Házimozi érzés otthon?! Miért ne!

Praktikus és komfortos relax garnitúrák és fotelek

Hazánkban általában a kisebb lakásokban a többfunkciós garnitúrákban gondolkodhatunk, hagyományosan itt az ülőgarnitúra egyben fekvőhely is, két egyszemélyes fotellel kombinálva.

Azonban a modernebb kialakítású fotelek, sarokgarnitúrák bizonyos elemei már mozgathatók is és rendelkezhetnek állítható kényelmi funkcióval, ha van elegendő hely a kinyitásukhoz.

Relax fotelek a kényelemért

Ha nagyobb méretű házban élsz, akkor már egész mások lehetnek az elvárásaid, így kínálatunkat bogarászva találhatsz önálló, nappaliba való komplett 3+2+1 kialakítású vagy manapság már beépített relax funkciós kétszemélyes kanapéágyat is, mellyel egyedi komfortigényeidet is kiaknázhatod.

Amrum 2 személyes kanapé

Napjainkban már nem számítanak luxusnak és kínálatunkban is egyre inkább elérhetők az ún. házimozi/relax fotelek, garnitúrák és kanapéágyak. Ezek különlegessége, hogy több ponton állíthatók, automata lábfelemelő funkcióval (is) rendelkez(het)nek, némelyeknél még újságtartó, pohártartó, mozgatható fejtámla is van a kényelmes moziélmény kedvéért.

Praktikus, kényelmi funkciókkal ellátott kanapé

A lábfelemelés egy kar meghúzásával történik vagy teljesen automatán elektromos vezérléssel. Ezek a garnitúraelemek és fotelek pedig általában már nemcsak a lábadat emelik meg, hanem közben egyidejűleg a hátadat is döntik, még kényelmesebbé téve a pihenést vagy mozizást. Így akár teljesen vízszintes pózba is hátradőlhetsz úgy, hogy közben nézed a tévét, esetleg egy projektort. Sőt a többszemélyes garnitúráknál már egymástól függetlenül is mozgathatod az elemeket, ami lehetővé teszi az egyéni testpozíció beállítását akár személyenként.

Ha a kikapcsolódás más formáját választod, a fotelt állítsd egy más pozícióba így relaxálhatsz, olvashatsz vagy épp egy forró teás bögrével lazulhatsz.

RioStar ülőgarnitúra

A garnitúráknak és foteleknek a teljes komfortot pedig a különlegesen puha bevonat és a párnázottság adhatja, otthonodban a legtermészetesebb hatást keltve.

Széles ülőgarnitúra és fotelválasztékunk minden ízlést és igényt kiszolgál, gyere és szeress bele saját kényelmes foteledbe!

Vásárlás előtt mindenképpen érdemes egy ilyen garnitúrát kipróbálni, a textúráját végig simítani, és a lábtartó praktikumát pedig már csak a komfort megtapasztalása miatt is! :)

Ha színválasztásnál a visszafogottabb színeket részesíted előnyben, könnyen feldobhatod a látványt egy színes kiegészítő puffal, párnával, pléddel.

Gyere és engedd, hogy ellazítsunk!

RioStar ülőgarnitúra

Rubin sarokgarnitúra