Rejtélyes rejtekhelyek - Tárolók, polcok a kárpitosbútorokban

Lakásodban biztosan neked is apránként megtelnek a szekrényeid, polcaid, időről-időre egyre több helyre lesz szükséged, ilyenkor érdemes a lakberendezés rejtelmeiben picit elmerülni, ugyanis számtalan kreatív ötletet tudunk neked mutatni ezen probléma megoldására.

Praktikus tárolók

Az alábbi praktikus és különleges megoldások segítségedre lesznek, hogy a kíváncsi szemek elől elrejtsd apróbb tárgyaidat, az egyre halmozódó műszaki cikkeid távirányítóit, töltőit, ritkábban használt textiljeidet és ezáltal rendezett életteret teremts magad körül.

A lakberendezésben, az otthoni környezet kialakításában éppúgy, mint a bútortervezők fantáziájában is minden szinten megnőtt az igény a kényelmi funkciók beépítésére, amelyek szép lassan mindennapjainkat is megkönnyíthetik.

Balingen sarokgarnitúra rejtett tárolója

Lassan-lassan beszivárognak a bútorok minőségét és komfortfokozatát növelő funkciók, praktikák is, melyek számos olyan megoldást tartalmaznak, amelyek a felhasználók kényelmét maximálisan ki tudják szolgálni, -pont így a tiédet is- . :)

Ezek a modern megoldások apróbb tárgyaid, könyveid, újságaid elrejtésére lehetnek: karfába épített polcok, oldalsó újságtartó zsebek, -műszaki cikkeid tartozékait elnyelő oldalsó fiókok, távirányító tartók, italtárolók, textiljeidnek pedig rejtett tárolók, ágyneműtartók, fiókok, párnatartók.

Luzern sarokgarnitúra

Az impozáns megjelenésű variálható ülő-, és sarokgarnitúráknál az elemek egymás melletti kialakítását egyedi funkciós mivoltát és darabszámát te magad határozhatod meg, így eldöntheted, hogy hány elemet raksz egymás mellé s azok milyen extra kényelmi funkciót tartalmazzanak. Ez az igazán menő összeállításod végződhet polcos karfával vagy anélkül, szerkeszthetsz bele polcos vagy tárolós elemet, vagy olyannal is bővítheted, amelyben van egy kis technikai kütyü, ami szintén a te kényelmedet szolgálja ki.

Az igazán pihenésre szánt változatokban az ún. házimozi élményt szolgáló rejtett funkciók is szerepet kaptak olyan technikai újítások révén, mint a beépített USB töltő, hangszóró, állítható vagy motoros lábtámasz és fejtámla, de akár állítható ülésmélység is , ami az otthoni relaxációdat segíti elő.

Lightning sarokgarnitúra

Számos beépített ágyneműtartós ágy, ágykeret létezik már, sokszor alapfelszereltsége a bútoroknak, sőt vannak olyan egyedi darabok, sarokgarnitúrák, melyekben egy ágyneműs fiók és egy felnyitható második ágyneműtartó is van, így biztosítva több szükséges helyet számodra.


Nemcsak a hálószobádban, de a nappalidban elhelyezett, a nem mindennapos alvásra tervezett/szánt bútorod, sarokgarnitúrád is rejthet ágyneműtartót, ahol a plusz ágyneműidet, textiljeidet esetleg vastagabb, téli cuccaidat is, -ha a gardróbod kapacitása véges-, itt tárolhatod, amikor épp nincs rájuk szükséged.

Így akár egy betoppant vendég elszállásolása, sem okozhat fejtörést, akinek pár mozdulattal az ágyneműtartóból előhúzhatod az ágyneműt, és máris alvóhelyet varázsoltál neki.

Kompakt megoldás lehet, gyerekszobába, nyaralókba vagy egyszerű kisebb alapterületű helyiségekbe egy fotelágy, mely szintén tartalmazhat ilyen kinyitható fiókot, és praktikus funkciója révén ágyneműidet ide tudod elrejteni benne.

Youngster fotelágy

Érdemes tehát a többfunkciós garnitúrákban gondolkodnod, itthon hagyományosan az ülőgarnitúra egyben fekvőhely is, ilyen-olyan praktikus rejtekhelyekkel, tárolókkal; ezért is hasznosak az ilyen sokoldalú bútorok.

A lényege az efféle praktikus, elrejtő tartozékoknak a gyors és hatékony rendrakás és annak hosszú távú fenntartása. Mind-mind olyan hasznos funkció, mely megkönnyíti a dolgodat, hogy jól érezd magad otthonodban.

Széles ülőgarnitúra és hálószobabútor választékunk minden ízlést és igényt kiszolgál, gyere és szeress bele saját kényelmes bútorodba! „A sok és a rengeteg” között tudsz válogatni, de ne ijedj meg a bőséges kínálattól, hiszen szakértő kollégáink segítenek a rejtett funkciók között eligazodni, szakmai kérdésekben segíteni, hogy te a legkényelmesebb garnitúrát vagy ágyat vihesd haza.

Basel sarokgarnitúra


VandyTop boxspring típusú ágy